Znížená cena! Hodvábna kravata modrá NT0253 Zobraziť väčšie

Hodvábna kravata modrá NT0253

Nové

Hodvábne kravaty sú z ponúkaných kravát jednoznačne najluxusnejšie. Hodvábne kravaty vynikajú predovšetkým svojimi prekrásnymi odlesky a veľmi luxusným vzhľadom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

13 €

Tabuľka dát

Materiál 100% Hodváb
Dĺžka 145 cm
Šírka 9,5 cm

Detaily

Ponuka kravát

Ponúkame široký sortiment vzorov kravát a motýlikov z rôznych materiálov. Tento sortiment postupne každý mesiac rozširujeme a pridávame nové moderné vzory.

V tejto chvíli máme v ponuke hodvábne kravaty, mikrovláknové kravaty, motýliky, manžetové gombíky, darčekové sady (kravata + manžetové gombíky + vreckovka v darčekovej krabičke)

Výroba kravát na zákazku

Na rozdiel od väčšiny ostatných dodávateľov nám nerobia problémy ani dodávky väčších množstiev kravát od jedného vzoru (napr. 50-500 kusov). Obvyklá doba realizácie takejto objednávky je 1 mesiac.

Hľadáte vzor, ​​ktorý zatiaľ nie je v našej ponuke? Aj tak Vám pravdepodobne môžeme vyhovieť, pretože ponúkame výrobu kravát podľa Vášho zadania. Zvyčajne je minimálny odber u tohto typu objednávok 100 ks / vzor, ​​ale je samozrejme priestor na dohovore.

Potrebujete veľké množstvo kravát s vlastným logom napr. Pre reštauráciu, hotel, zamestnancov či na reklamné akcie? Ponúkame Vám výrobu kravát s vlastným logom.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

30 other products in the same category: